DIDAKTIK ADABIYOT NAMUNALARIDA “JAVONMARDLIK” VA “JUVONMARDLIK” TUSHUNCHALARI TALQINI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada Abulqosim Firdavsiyning “Shohnoma” dostoni, Kaykovusning “Qobusnoma” pandnoma asari va Nizomulmulkning “Siyosatnoma” didaktik asarlarida  javonmardlik va juvonmardlik tushunchalarining izohi, talqini tahlil etilgan.