ZAMONAVIY AVTOBUSHONANI LOYIHALASH MASLALALARI. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada zamonaviy avtobushonalarni loyihalash jarayoni, ularning funksional talablari hamda shahar infratuzilmasidagi ahamiyati tahlil qilingan. Yo‘lovchilarga qulaylik, xavfsizlik va ekologik tozalik mezonlariga asoslangan yondashuvlar ko‘rib chiqilgan. Shuningdek, normativ-huquqiy hujjatlar va xalqaro tajribalar asosida samarali loyihaviy yechimlar taklif etilgan.