ZAMONAVIY TA’LIM INNOVATSIYALARI: MAHALLIY AMALIYOT VA RIVOJLANGAN MAMLAKATLAR TAJRIBASINING QIYOSIY TAHLILI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy ta’lim innovatsiyalarining mazmuni, ularning milliy ta’lim tizimidagi qo‘llanilishi hamda rivojlangan mamlakatlar tajribasi bilan qiyosiy tahlili beriladi. Tadqiqotda o‘qitish jarayoniga joriy etilayotgan raqamli texnologiyalar, interaktiv metodlar va kreativ yondashuvlarning samaradorligi o‘rganiladi. Mazkur tahlil innovatsion ta’limning milliy amaliyotda yanada takomillashish yo‘llarini aniqlashga xizmat qiladi.