ICHKI ISHLAR ORGANLARIDA INSPEKTORLIK TEKSHIRIRUVLARINI TASHKIL ETISHNI TAKOMILLASHTIRISH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada ichki ishlar organlarida inspektorlik tekshiruvlarini samarali tashkil etish va takomillashtirish masalalari o‘rganiladi. Ishda tekshiruv jarayonlarini optimallashtirish, monitoring tizimlarini joriy etish, xodimlarning malaka va mas’uliyatini oshirish orqali xizmat sifatini yaxshilash imkoniyatlari tahlil qilinadi. Shuningdek, zamonaviy texnologiyalar va raqamli vositalar yordamida tekshiruvlar samaradorligini oshirish bo‘yicha amaliy tavsiyalar beriladi.