OGAHIY ASARLARINING MAZMUN MOHIYATI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada XIX asrning yirik adibi, tarixchi va tarjimon Muhammad Rizo Ogahiyning adabiy merosi, uning asarlaridagi mazmun-mohiyat, badiiy-falsafiy qarashlar va ma’rifiy g‘oyalar tahlil qilinadi.