ANATOMIYA, FIZIOLOGIYA VA PATOLOGIYANING ENG SO‘NGGI O‘RGANISH USULLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada anatomiya, fiziologiya va patologiya fanlarida qo‘llanilayotgan zamonaviy o‘rganish usullari, xususan, uch o‘lchamli vizualizatsiya, gistonanotexnologiyalar, molekulyar diagnostika, raqamli patomorfologiya hamda sun’iy intellekt asosidagi tahlil usullari yoritilgan. Tadqiqotda ushbu texnologiyalarning afzalliklari, klinik amaliyotga joriy qilinishi va ta’lim jarayonidagi o‘rni ko‘rib chiqiladi. Olingan natijalar shuni ko‘rsatadiki, yangi uslublar nafaqat tashxis qo‘yish aniqligini oshiradi, balki talabalarda murakkab biologik jarayonlarni to‘liq anglash imkonini yaratadi.