SHERMUHAMMAD MUNISNING “SHUARO” G‘AZALINING BADIIY MA’NAVIY TAHLILI. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada XIX asr Xorazm adabiy muhitining yetuk vakillaridan biri Shermuhammad Munisning “Shuaro” g‘azali badiiy jihatdan va ma’naviy mazmun nuqtayi nazaridan tahlil qilinadi. G‘azalda shoirning zamondosh shoirlarga bergan bahosi, san’atkorlik tamoyillari, adabiyotga bo‘lgan yuksak munosabati hamda g‘azaldagi tasviriy vositalar yoritib beriladi.