NISHOTIYNING “QUSHLAR MUNOZARASI” DOSTONIDA IJTIMOIY G'OYALAR TAHLILI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Nishotiy , ijtimoiy tafakkur, kibr, “Husnu Dil”, “Qushlar munozarasi “, badiiy tasvir , timsol