TAX PROVILEGES DURING REIGN OF AMIR TEMUR AND THE TEMURIDS (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada Amir Temur va temuriylar davrida payg`ambar avlodlari, sayyidlar, ulomolar, qo`shin safida yaxshi xizmat qilgan askarlarga,  qurg`oqchilik yillarida va biror-bir voqea munosabati bilan raiyatga soliq imtiyozlari berilganligi haqidagi ma`lumotlar ilmiy adabiyotlar asosida qiyosiy tahlil qilindi.