EKOLOGIK TA’LIM-TARBIYANING MAZMUNI VA MOHIYATI. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ekologiya va tabiatni muhofaza qilish dasturida tabiat, jonsiz va jonli tabiat, ekologik omillar va ularni tirik organizmlarga ta’sir etishi hamda tabiiy resurslar va ularni muhofaza qilish, shuningdek ularni kelgusi avlodlarga yetkazish masalalarini hal etishga yo‘naltirilgan.