" ARBA'IN " TURKUMIDAGI ASARLAR TAHLILI. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada “Arba’in” turkumiga mansub diniy-ma’rifiy asarlarning mazmun-mohiyati, ularning tarkibiy tuzilishi va ma’naviy-axloqiy g‘oyalari tahlil qilingan. “Arba’in” an’anasining islom ilmlaridagi o‘rni, hadis ilmi bilan bog‘liqligi hamda Sharq mumtoz adabiyotidagi taraqqiyoti yoritiladi.