SOʻFI OLLOYORNING "SABOTUL OJIZIN" ASARIDAGI OBRAZLAR TAHLILI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada "Sabotul ojizin" asari hikoyatlaridagi obrazlar tahlili ochib beriladi. Shoirning obraz  yaratishdagi mahorati, baytlardagi ijodkor uslubi yoritiladi.