RAXBAR KADRLAR: ERTANGI KUN BUNYODKORLARI. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada rahbar kadrlarning jamiyat taraqqiyotidagi o‘rni, ularning zamonaviy boshqaruv kompetensiyalari va yetakchilik sifati tahlil qilinadi. Yangi O‘zbekiston sharoitida rahbar kadrlarni tayyorlashning ustuvor yo‘nalishlari, innovatsion yondashuvlar, shaxsiy mas’uliyat va boshqaruv madaniyatini yuksaltirish masalalari yoritilgan.