OMON MUXTORNING “MAYDON” ROMANIDA G‘OYAVIYLIK VA ROMAN BADIIYATI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
“Qator yopiq eshiklarni tasavvur qiling. Yozuvchi sizni ulardan ichkariga olib kiradi. Yaxshi-yomon hech bir voqeaga qiziqmasangiz, demak dunyoga kelmapsiz, - degan edi Omon Muxtor “Xotin podshoh” kitobining so‘nggi sahifasida.