USMON AZIM SHEʼRIYATIDA USLUB VA MAHORAT (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
oʻzbek xalqining maʼnaviy dunyosini boyitishga kuchli taʼsir koʻrsatayotgan ijodkor Usmon Azimdir. Shoir sheʼrlarining mavzular koʻlami, inson ruhiy olamining tasviri, badiiy san’atlardan foydalanish mahorati, uslubining o‘ziga xosligi tadqiq qilingan.