XOSIYAT RUSTAMOVA SHEʼRIYATINING OʻZIGA XOSLIGI. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada Xosiyat Rustamova hayoti, ijodi haqida maʼlumotlar beriladi hamda shoira sheʼriyatining oʻziga xos jihatlari yoritilib, sheʼriy naʼmunalar asosida tahlil qilinadi