MATN PROTSESSORI BILAN ISHLASH MAVZUSINI O'QITISH METODIKASI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada zamonaviy matn protsessorlarining (word processors) ilmiy asoslari, funksional imkoniyatlari, algoritmik tuzilishi hamda o‘quv va amaliy jarayonlardagi ahamiyati yoritilgan. Matn protsessorlari bilan ishlashning texnologik, metodik va kognitiv jihatlari chuqur tahlil qilinadi.