TIBBIYOTGA IXTISOSLASHGAN OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA PEDAGOGIK TAJRIBA-SINOV NATIJALARINI MATEMATIK STATISTIK TAXLILI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Tibbiyotga ixtisoslashgan oliy ta’lim muassasalarida pedagogik tajriba-sinov ishlari tibbiyot institutlarning hamkorligini kuchaytirish orqali talabalarnig biologik kimyo fani mavzularini o’zlashtirish darajasini tajriba sinovdan o’tkazishdan iborat. Ushbu maqsadni amalga oshirish va tajriba-sinov ishlarini tashkil etishda bir nechta pedagogik metodlardan tajriba usullari sifatida foydalanildi. Pedagogik tadqiqot ishlarini dars jarayoniga tadbiq etish va ularning samaradorligini aniqlash va natijalarini matematik-statistik tahlil qilish muxim axamiyatga ega.