АДАБИЁТДАН ЎҚУВЧИЛАР МУСТАҚИЛ ИШЛАРИНИ ТАШКИЛ ЭТИШ ЙЎЛЛАРИ (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Адабиёт фани бўйича ўқувчилар мустақил ишларини сифатли ташкил этиш методлари таҳлил этилди.  Ўқувчиларнинг шахсий салоҳияти ва фазилатлари, баркамол шахс масалалари аниқланди. Адабиёт таълими йўналишида янги ғоялар, дидактик тамойиллар тизими ўрганилди. Шунингдек, ўқувчилар мустақил ишларини самарали ташкил этиш йўллари  ва уни такомиллаштиришга доир илмий-методик тавсиялар берилди.