YANGI 5-SINF ADABIYOTINING SALBIY VA IJOBIY TOMONLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maktab ta’limidagi islohotlar jarayonida yangi 5-sinf adabiyoti darsligi yaratilishi o‘ziga xos voqea bo‘ldi. Bu darslik an’anaviy va zamonaviy yondashuvlarni birlashtirgan holda, bolalarning yoshiga mos, ularning qiziqishlari va didiga to‘g‘ri keladigan adabiy jahon va milliy meros namunalaridan tuzilgan. Darslikni o‘rganish natijasida bir nechta eng muhim ijobiy va salbiy jihatlarni ko‘rsatish mumkin. Ushbu maqolaga Yangi 5-sinf adabiyotining salbiy va ijobiy tomonlari haqida ma'lumotlar berilgan.