ALISHER NAVOIYNING “ LISON UT-TAYR” DOSTONIDAGI TASAVVUFIY G‘OYALAR (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada Alisher Navoiyning “Lison ut-tayr” asari badiiytasavvufiy jihatdan o‘rganilgan. Asardagi yetti vodiy va undagi hikoyatlar tahlil qilingan.