MAKTABGACHA TA’LIMDA MA’NAVIY QADRIYATLARNI SHAKLLANTIRISHNING MAQSAD VA VAZIFALARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tizimda olib borilayotgan ma’naviy-ma’rifiy ishlarni tashkil qilish. Hozirgi kunda bollar salomatligi va psixologiyasiga ta’siri, va ma’naviy marifiy ishlarni maktabgacha ta’lim tizimida samarali tashkil qilish haqida aytib o‘tilgan.