USMON NOSIR IJODIDA AN’ANA VA NOVATORLIK (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola Usmon Nosir ijodida an’ana va novatorlik masalasini o‘rganishga bag‘ishlangan. Maqolada Nosir she’riyatida xalqona an’analarning davom ettirilishi bilan zamonaviy badiiy ifoda vositalarining uyg‘unligi tahlil qilinadi.