ASAD DILMURODNING “XILVAT”HIKOYASI TAHLILI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
maqolada Asad Dilmurodning “Xilvat” hikoyasi tahlilga tortiladi. Hikoyada yolg‘izlik, inson ruhiyati tasviri, inson xarakteri badiiy jihatdan tahlil etiladi.