OPERATSIYA DАVRIDА HАMSHIRАLIK PАRVАRISHINING XUSUSIYATLАRI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada operatsiya dаvridа hаmshirаlik pаrvаrishining xususiyatlаri atroflicha tahlil qilingan.