IJTIMOIY ISHGA TURDOSH TASHKILOTLAR VA ULARNING FUNKSIYALARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
davlat va nodavlat sektori,xalqaro tashkilotlar xamda xususiy institutlarning Ijtimoiy xizmatlar ko'rsatishdagi roli, vakolatlari va xizmatlarini boshqarish mexanizmlari oʻrganiladi. Shuningdek, aholining turli Ijtimoiy guruhlari nogironligi bolgan shaxslar ,bolalar,yoshlar keksalar va Ijtimoiy xavf ostidagi qatlamlarga korsatiladigan xizmatlar tizimi funksional jihatdan taxlil etiladi.Tadqiqot natijalarida Ijtimoiy xizmatlar tizimini modernizatsiya qilish,kooperativ boshqaruvni kuchaytirish va Ijtimoiy siyosatning barqarorligini taminlaydi.