OʻSIMLIK TOʻQIMALARI . (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada oʻsimlik toʻqimalari kelib chiqish va asosiy vazifalari va funksiyalarini batafsil tavsiflaydi.                                                                           Kalit soʻz: Meristema, qoplovchi, probka, asosiy, mexanik, ajratuvchi.                                                                         Аннотация : В этой статье подробно описывается происхождение растительных тканей, а также их основные задачи и функции.                                                           Ключевые слова: Механическая, выделительная, пробковая, основная, механическая, выделительная.