ZAMONAVIY YENGIL AVTOMOBILLARGA TEXNIK XIZMAT KO‘RSATISH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola zamonaviy yengil avtomobillarga texnik xizmat ko‘rsatishning muhim jihatlarini o‘rganishga bag‘ishlangan. Maqolada avtomobilning ishlash samaradorligini saqlash, uning xizmat muddatini uzaytirish, yonilg‘i samaradorligini oshirish va xavfsizligini ta’minlashdagi texnik xizmat ko‘rsatishning asosiy prinsiplari tahlil qilinadi. Shuningdek, zamonaviy avtomobillarda texnik xizmat ko‘rsatish jarayonida qo‘llaniladigan usullar va metodologiyalar, ularning samaradorligi statistik ma’lumotlar yordamida yoritiladi. Tadqiqot natijalari avtomobil egalariga va servis markazlariga texnik xizmat ko‘rsatishda amaliy qo‘llanma sifatida foydalanishga imkon beradi.