OGAHIYNING TARIXIY ASALARI ." RIYOZ UD-DAVLA " VA "ZUBDAT UL-TAVORIX". (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada Xorazm adabiy muhitining yirik namoyondasi Muhammad Rizo  Ogahiyning hayoti va ijodi," Riyoz ud davla" va "Zubdat ul- tavorix " asari yuzasidan ma'lumotlar keltirilgan.