MINGLAR VA ASHTARXONIYLAR DAVRI ADABIYOT: ADABIY HOMIYLIK VA SAROY ADABIYOTI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada Minglar va Ashtarxoniylar davri o‘zbek adabiyoti tahlil qilinadi. Saroy adabiyoti, adabiy homiylik va shoirlarning ijodiy faoliyati, shuningdek, tarixiy faktlar, hukmdorlar va asarlarning nomlari bilan ko‘rib chiqiladi. Maqolada asarlarning badiiy va tarixiy merosi hamda xalq adabiyoti bilan o‘zaro ta’siri tahlil qilinadi.