YURAK ISHEMIK KASALLIGI BILAN OG‘RIGAN BEMORLARNI PARVARISH QILISH VA HAMSHIRALIK JARAYONI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada yurak ishemik kasalligi bilan og‘rigan bemorlarni parvarish qilishda hamshiralik jarayonining roli, bemorlar salomatligini saqlash va ularning hayot sifatini oshirishdagi ahamiyati tahlil qilinadi. Tadqiqotda kasallikning xususiyatlari, bemorlarni monitoring qilish, dori-darmonlarni qo‘llash, parvarish jarayoni va reabilitatsiya choralari o‘rganildi. Maqola klinik amaliyot va ilmiy adabiyotlar asosida ilmiy-amaliy tavsiyalar bilan boyitilgan bo‘lib, yurak kasalliklari bilan og‘rigan bemorlarni samarali parvarishlash va hamshiralik jarayonlarini takomillashtirishga qaratilgan.