ISAJON SULTON ASARLARINING HOZIRGI ADABIY JARAYONDAGI O‘RNI VA “BOQIY DARBADAR” ASARI TAHLILI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada Isajon Sulton asarlarining hozirgi adabiy jarayondagi o’rni hamda “Boqiy darbadar” asari tahlili aks etgan.