"Lison ut-tayr" dostonining boblar boʻyicha tavsifi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada Nizomiddin mir Alisher qalamiga mansub "Lison ut-tayr" dostoni, uning boblar boʻyicha tavsifi haqida ma'lumotlarni koʻrib chiqamiz.