THE RELATIONSHIP OF STRUCTURAL AND DIGITAL TRANSFORMATION IN THE DEVELOPMENT OF THE NATIONAL ECONOMY (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu tadqiqot ishida iqtisodiyotda raqamli va tarkibiy o’zgarishlarning rivojlanish davrlari tahlil qilingan. Hozirgi iqtisodiyot sharoiti uchun muhim hisoblangan ikkita transformatsion jarayonlarning aloqadorligi amaliy misollar bilan yoritilgan.