AUTIK SPEKTR BUZILISHIGA EGA BOLALAR UCHUN INKLYUZIV TA’LIM TIZIMI: MUAMMOLAR, STRATEGIYALAR VA SAMARALI YONDASHUVLAR (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola autizm spektr buzilishiga ega bo‘lgan bolalarning inklyuziv ta’lim tizimidagi o‘rni, duch keladigan muammolari va ularni hal qilish yo‘llariga qaratilgan. Autizmli bolalar uchun ta’lim jarayonida o‘qituvchi va otaonalarning roli, individual yondashuvlar va moslashtirish mexanizmlari ko‘rib chiqiladi.