KORXONALARDA INNOVATSION LOYIHALARNI BOSHQARISH TIZIMINI ISHLAB CHIQISH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Hozirgi zamonda global iqtisodiy raqobat shiddat bilan kuchayapti, shu bilan birga texnologiyalar va innovatsiyalar iqtisodiy rivojlanishning asosiy omillaridan biriga aylanmoqda. Innovatsiyalar biznesda barqaror o‘sishni ta’minlash, yangi bozorlarga zabt etish va jamiyatning ijtimoiy-iqtisodiy taraqqiyotiga hissa qo‘shish uchun muhim ahamiyatga ega. Shu bois, korxonalarda innovatsion loyihalarni samarali boshqarish uchun mukammal tizimlar talab qilinadi. Ushbu maqolada O‘zbekistondagi normativ hujjatlarga tayanib, korxonalarda innovatsion loyihalarni boshqarish tizimini ishlab chiqish masalalariga to‘xtalamiz.