DORI VOSITALARINING BARQARORLIGINI OSHIRISH YO’LLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Kiyengi  yillarda ekologiyaning keskin o’zgarishi natijasida turli xil kasalliklar, mikroorganizmlarning  ko’payishi  insoniyatning  dori darmonga  bo’lgan talabini oshishiga olib kelmoqda. Bu borada ishlatiladigan  dori darmonlarning  barqarorligi  ularni  ishlab chiqarishga  va saqlash sharoitiga bir-muncha bog’liq hisoblanadi. Dori vositalarining  barqarorligini oshirish uchun hozirgi kunda  turli-xil stabilizatorlardan foydalaniladi.