ПСИХОЛОГИК ХИЗМАТ САМАРАСИ (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Сўнги даврда юртимизда тинчлик ва осойишталикни таъминлаш,  жамоат тартибини сақлашда янги механизмларни жорий этиш, эртанги кунга ишонч билан қараш ва ички ишлар органлари тизимига халқнинг ишончини ошириш билан бирга “Халқ манфаатларига хизмат қилиш” тамойилига риоя қилган ҳолда кенг қамровли ишлар амалга оширилиб келинмоқда