PSIXODIAGNOSTIKA VA ISHGA JOYLASHUV: ISHCHI TANLASH VA KASBIY MOSLIKNI ANIQLASH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqola psixodiagnostika va ishga joylashuv jarayonida ishchi tanlash va kasbiy moslikni aniqlashning ahamiyatini o‘rganishga bag‘ishlangan. Tadqiqot ishchi tanlashda psixodiagnostik metodlar, kasbiy moslikni baholash usullari va zamonaviy raqamli texnologiyalarning samaradorligini tahlil qiladi. Maqola natijalari ishchi va tashkilot o‘rtasidagi uyg‘unlikni oshirish va mehnat unumdorligini yaxshilashga yordam beradi.