INFLYATSIYA VA UNING TA’SIRI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada inflyatsiyaning iqtisodiy mazmuni, uning kelib chiqish sabablari hamda jamiyat va iqtisodiyotga ko‘rsatadigan ta’siri tahlil qilingan. Inflyatsiyaning turli shakllari, ichki va tashqi omillar bilan bog‘liq jihatlari, shuningdek uni cheklashga qaratilgan iqtisodiy siyosat choralari yoritilgan.