PSIXOLOGIYA FANINING MOHIYATI VA UNING ASOSIY VAZIFALARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
:Mazkur maqola psixologiya fani, uning predmeti, vazifalari hamda inson ruhiy jarayonlarini o‘rganishdagi ahamiyati haqida so‘z yuritadi. Maqolada psixologiya fanining shakllanish tarixi, zamonaviy psixologlar qarashlari, psixik jarayonlarning asosiy xususiyatlari batafsil yoritilgan. Shuningdek, inson ruhiy olamini tadqiq etishning ilmiy metodlari haqida ma’lumot beriladi.