XOTIRA (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada xotiraning mohiyati,uning psixologik va neyrofiziologik asoslari,shuningdek,inson faoliyatidagi o’rni tahlil qilinadi.Maqolada xotiraning mazmuni,turlari va shakllanish jarayonlari ko’rib chiqiladi.