FAOLIYAT (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
ushbu maqolada faoliyat haqida juda qiziqarli maʼlumotlar berilgan. Faoliyat turlari ,faoliyat xususiyatlari ,faoliyat tiplari haqida malumot yigʻilgan.  Yana maqolada faoliyat nima ,u qanday kelib chiqadi kabi savollarga javob berilgan.