RITHVIK SINGH QALAMIGA MANSUB “WARMTH” ASARINI INGLIZ TILIDAN O’ZBEK TILIGA SO’ZMA-SO’Z TARJIMA QILISH JARAYONIDAGI MUAMMOLAR TAHLILI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqola Rithvik Singh qalamiga mansub bo’lgan “Warmth”, ya’ni “Samimiyat” asarini ingliz tilidan o’zbek tiliga so’zma-so’z o’girish jarayonida duch kelingan muammolar va ularning tahlili haqida. Maqolada tarjima jarayonida foydalanilgan transformatsiyalar haqida ham ma’lumotlar berildi.