O‘ZIGA XOS DUNYOSI BO‘LGAN – AUTIZM SINDROMLI BOLALAR (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
ushbu maqolada autizm sindromli bolalar, ularning asosiy belgilari, olib boriladigan korreksion-pedagogik ishlar, ijtimoilashuv jarayonlari mazmuni yoritilgan.