INGLIZ TILINI O‘QITISH VA BAHOLASHNING XALQARO STANDARTLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada ingliz tilini o‘qitish va baholashda qo‘llaniladigan xalqaro standartlarning mohiyati va ahamiyati yoritiladi. CEFR tizimi hamda xalqaro baholash mexanizmlarining ta’lim jarayonidagi o‘rni tahlil qilinadi.