TA’LIMDA O‘QITISH SIFATI MONITORINGI MODELINI TAKOMILLASHTIRISH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada ta’lim jarayonida o‘qitish sifati monitoringi modelini takomillashtirish masalalari yoritilgan. Unda monitoringning mazmuni, funksiyalari, diagnostik asoslari, o‘qitish sifati ko‘rsatkichlarini aniqlash hamda nazariy bilimlar, amaliy ko‘nikmalar, tahlil va refleksiyaning uzluksiz integratsiyasi ilmiy jihatdan tahlil qilinadi. Shuningdek, ta’lim sifatini oshirishda zamonaviy monitoring modellari va raqamli texnologiyalarning ahamiyati asoslab beriladi.