IMPLANTATSIYANING AFZALLIKLARI VA XAVFLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Implantatsiya tish yetishmovchiligi yoki boshqa yo‘qotilgan to‘qimalarni tiklashda qo‘llaniladigan zamonaviy jarrohlik usulidir. U yuqori funksionallik, estetik ko‘rinish va uzoq muddatli barqarorlikni ta’minlasa-da, infeksiya, rad etilish, shikastlanish yoki jarrohlikdan keyingi noqulaylik kabi xavf omillariga ham ega. Har bir bemor uchun individual tibbiy baholash jarayonning xavfsizligi va samaradorligini oshiradi.