O‘ZBEK ADABIYOTIDA MILLIY QADRIYATLAR VA ULARNING BADIIY IFODASI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola o‘zbek adabiyotida milliy qadriyatlar va ularning badiiy ifodasi masalasini keng yoritadi. Tadqiqot davomida adabiy asarlar orqali xalqning tarixiy, madaniy va ma’naviy merosi, ijtimoiy qadriyatlari, axloqiy me’yorlari va shaxsiy kechinmalari o‘rganiladi. Shu bilan birga, maqolada klassik va zamonaviy adabiyotdagi badiiy ifoda vositalari yordamida milliy qadriyatlarning qanday tasvirlanganligi, ularning jamiyat va yosh avlodni tarbiyalashdagi roli batafsil tahlil qilinadi.