MAKTAB PEDAGOGLARI UCHUN ELEKTRON HUJJATLAR BAZASINI YARATISH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada umumta’lim maktablari pedagoglari faoliyatida hujjatlar bilan ishlash jarayonini takomillashtirish masalalari yoritilgan. Xususan, elektron hujjatlar bazasini yaratish orqali pedagoglarning kundalik ish faoliyatini yengillashtirish, hujjatlarni saqlash va ulardan foydalanish samaradorligini oshirish imkoniyatlari tahlil qilinadi. Tadqiqot jarayonida mavjud tajribalar o‘rganilib, elektron hujjatlar bazasining amaliy ahamiyati asoslab berilgan.